Sådan foregår det – salg af bil

Ønsker man at sælge sin bil på bilauktion, så skal man selvfølgelig finde ud af, hvordan det foregår. Det foregår nemlig mere eller mindre på samme måde, uanset hvad det er for en bilauktion, man vælger online. Men alligevel er der dog nogle forskelle, og kommisionen til stedet kan også være vidt forskellig. Man skal derfor også sørge for at gennemsøge markedet godt, inden det er, at man beslutter sig for, hvor det er, man gerne vil sælge bilen.

Når det er på plads, så opretter man sig som bruger på sitet. Når det er gjort, så gælder det bare om at sætte bilen til salg. Det er bedst, hvis man har taget flere billeder af bilen – og hvis man endnu ikke har gjort det, så gælder det om at få det gjort så hurtigt som overhovedet muligt. Derfra skal man bare beslutte, hvad man mindst ønsker at få for bilen. Det er også en pris, der skal angives, når bilen bliver sat til salg.

Vent på den gode pris

Har man sat sin bil til salg, så er det bare at vente på, at der kommer nogle bud. Man kan sælge sin bil til den højestbydende, og en bil sættes altid til salg i en periode. Det vil dermed sige, at det er de bud, der tikker ind i løbet af den periode, som man skal tage stilling til. Når perioden er slut, så sælger man sin bil til den, der har budt højest. Man kan selvfølgelig også være i den situation, at der udelukkende er blevet budt til mindsteprisen, og så er det den, som man må sælge til. Hvis der slet ikke er nogen bud, så skal man selvfølgelig ikke sælge bilen det pågældende sted – og så er det bare at beslutte, hvad der så skal ske.